Bruinbrood mix | 8715061011194

Geniet elke dag weer van de overheerlijke volle smaak van Zonnemaire brood en banket. Zonnemaire maakt gebruik van eerlijke en natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen. De vele soorten Zonnemaire afbakproducten maken uw ontbijt of lunch tot een smakelijk moment! Glutenvrij. Ingrediënten maiszetmeel, rijstmeel, aardappelzetmeel, boekweit, teff, rietsuiker, melkpoeder mager, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, maismeel, eiwitpoeder, steenzoutAllergeneninformatie Bevat melk. Kan sporen van soja, noten, lupine en sesam bevatten Voedingswaarde per 100 gram energie: 1.378,4 KJ 329,2 KCal vetten: 0,6 gram verzadigde vetzuren: 0,1 gram koolhydraten: 70,1 gram suikers: 24,3 gram eiwitten: 6,7 gram zout: 1,67 gram Gebruik Broodbakmachine: Eenzakje droge gist (7 gram) of 20 gram verse gist in 400 ml koud water in een mengvorm oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste bakprogramma instellen, inschakelen en vervolgens de meelmix langzaam toevoegen. Keuze van het bakprogramma: standaard, programma van3 uur. Oven: Een zakje droge gist (7 gram) of 20 gram verse gist in 400 ml koud water in een mengvorm oplossen. De meelmix toevoegen en met een houten spatel of mixer gedurende 3-4 minuten kneden. Gedurende het kneden 20 gram zonnebloemolie toevoegen. Het deeg in een ingevette bakvorm van ca. 1 liter gieten en met een vochtige keukendoek of met folie bedekken. het deeg ca 30 – 40 minuten laten rijzen. Na het rijzen het deeg met water of koffiemelk bestrijken. Een heteluchtoven op 180°C voorverwarmen, een oven met boven- en/of onderverwarming op 200°C voorverwarmen. De keukendoek of folie vande bakvorm verwijderen en het brood in ca. 40 minuten afbakken. Fabrikant Liberaire Akkerstraat 44 5126 PJ Gilze

Prijs: 3.7  (klik hier voor meer informatie)