
Het woord alfalfa komt van het Arabische’Alf-al-fa’, wat’vader van alle voedsel’betekent. Alfalfa is zonder twijfel de bekendste van alle kiemzaden, dankzij de frisheid van haar scheuten. Ingredienten: Alfalfa* *uit biologische landbouw Gebruik: Laat uw zaadjeséén nacht in water weken. Verspreid ze over elke verdieping van het Croq’Punch kiembakje van Lima. Giet minimaal twee keer per dag een groot glas water over het deksel. Dankzij de groeven wordt elke verdieping van het kiembakje gelijkmatig bevochtigd. Oogst de kiemen als ze rijp zijn (na ongeveer zes dagen), spoel ze en… mmm, lekker! De gekiemde Alfalfa past goed in soepen en wordt gebruikt in salades, broodjes en graanproducten. De gekiemde zaadjes passen bij alle soorten gerechten en zorgen in elk seizoen voor een frisse toets. Fabrikant: Lima NV Groendreef 101 9880 Aalter België 09-2014
Prijs: 3.05 (klik hier voor meer informatie)